Agent Customer Care @eMAG Remote
Locație Bucuresti - Sediul Central
Departament Customer Care
Cod 2663
Aplicare acum

 

CANDIDATUL IDEAL

Experienta nu reprezinta un “must have”, trebuie doar sa ai o atitudine pozitiva si o dorinta continua de a invata. Invatam experimentand, suntem proactivi si cautam mereu idei “ out of the box” si sloutii noi pentru clientii nostri. Daca te recunosti in descrierea de mai sus, iti place actiunea si tintesti mereu sus, te vrem in echipa eMAG.

 

DESCRIEREA JOBULUI

Vrei sa vezi cum lucreaza un mare retailer online din Sud-Estul Europei? Esti student sau masterand si iti doresti un loc de munca dinamic, prietenos si cu un program flexibil (full-time/ part-time), interval de lucru in ture: 7:00- 00:00)? Te invitam sa te alaturi echipei noastre de Customer Care.

Un job in Call Center iti dezvolta abilitatile de comunicare si te ajuta sa intelegi asteptarile si nevoile clientilor. Totodata, eMAG este deschis si iti oferta noi oportunitati de dezvoltare catre alte arii din organizatie, care sa fie in concordanta cu dorintele si aspiratiile tale.

Iti oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a iti imbunatati atat aptitudinile soft cat si cele specifice activitatii tale, dar tu decizi ce vrei sa inveti si incotro vrei sa mergi.

 

BENEFICII

Stim ca beneficiile sunt importante de aceea iti oferim o gama variata:

  • Pachet salarial competitiv format din parte fixa, tichete de masa si bonusuri de performanta;

  • Abonament medical;

  • Acces la biblioteca Bookster;

  • Oferte negociate pentru tine (telekom, banking, food, sport si altele);

  • Acces la un mediu de lucru prietenos unde vei invata in fiecare zi si iti vei dezvolta cariera.