din
Ads Service Specialist @eMAG

 

Aplica la acest job in doar 2 minute. Introdu adresa ta de e-mail și o parolă pentru această platformă.

Te poți conecta ulterior pe pagina noastră de cariere folosind adresa ta de email și parola pe care o vei alege (aceasta trebuie să aibă cel puțin 6 caractere).

Te informăm că datele pe care urmează să ni le furnizezi vor fi salvate automat în baza noastră de date. De ce? Pentru a te contacta, acum sau în viitor, în cazul în care există și alte oportunități de carieră care te-ar putea interesa.

eMAG își ia angajamentul să îți protejeze confidențialitatea datelor personale. Bineînțeles, ai oricând opțiunea de a modifica sau șterge datele pe care ni le furnizezi. În Politica noastră de Confidențialitate a datelor cu caracter personal, actualizată în conformitate cu GDPR, poți găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Pentru a continua procesul, bifează căsuța de mai jos.

Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Economiseste timp

Completează datele de contact și încarcă CV-ul tău. Poți aplica și direct cu profilul tău de pe LinkedIN.

Pentru a ne asigura ca aplicatia ta este valida, te rugam sa verifici daca ai incarcat un document in unul dintre formatele .pdf, .doc, .docx

Informatii personale

Experiență profesională

Adăugare istoric de lucru

Istoric educațional

Adăugare educaţie

Pentru a ne asigura ca aplicatia ta este valida, te rugam sa verifici daca ai incarcat un document in unul dintre formatele .pdf, .doc, .docx

Click pentru a vedea ce ai completat