Methodoloog elektriciteit (M/V/X)
Nu solliciteren

Wil je graag een sleutelrol spelen in de manier waarop Sibelga de elektriciteitsnetten beheert? 


Sibelga, beheerder van de gas- en elektriciteitsnetten in Brussel, is op zoek naar een Methodoloog elektriciteit. Heb je een bachelordiploma elektriciteit of elektromechanica?  Hou je van techniek en nieuwe technologieën? Zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mee te werken aan projecten waarbij innovatie en samenwerking vooropstaan, en dat in een dynamische omgeving? Aarzel dan niet en kom ons team versterken! 
 

WERKEN BIJ SIBELGA, DAT BOOST MIJN ENERGIE! 

Elke dag zetten onze 1 000 medewerkers zich in om 500 000 Brusselse gezinnen en ondernemingen van energie te voorzien. Op de werven of vanuit onze hoofdzetel in het hart van de hoofdstad, werken onze teams mee om het gebruik van energie vandaag en morgen eenvoudiger te maken. 

BIJ WELKE DIENST KOM JE TERECHT?  

De dienst Technologieën & Methodes elektriciteit legt de werkmethodes vast die toegepast moeten worden op onze netten en verstrekt de nodige technische opleidingen aan het personeel en de onderaannemers van Sibelga. Zo worden de technici opgeleid om het technisch materieel in alle veiligheid te kunnen gebruiken.  De dienst werkt ook mee aan de realisatie van vernieuwende projecten. 

Wij zijn op zoek naar een Methodoloog elektriciteit om dat team te versterken.

JOUW JOB  

Als Methodoloog elektriciteit ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van nieuwe technieken en het toezicht erop, en dat zowel op het niveau van het gebruikte materieel en gereedschap als dat van het methode zelf. 

 • In dat kader, bestudeer je de mogelijkheden om de gebruikte technieken te verbeteren (methodes, materieel, gereedschap), zowel op het vlak van 'veiligheid en ergonomie' als van 'rendabiliteit en service aan de klant'.
 • Je staat in voor het uitwerken en beheren van de methodenota's voor elektriciteit die nodig zijn voor de ‘net’-activiteiten. Dat doe je door er de analyse van de geassocieerde risico’s en het zoeken naar een optimale technisch-economische oplossing in te integreren. 
 • Je voert werfevaluaties uit en je ziet erop toe dat de technieken (methodes, materieel, gereedschap ...) worden toegepast op het terrein. 
 • Je ondersteunt de gebruikers bij problemen om uitgewerkte technieken in de praktijk toe te passen en je past de technieken eventueel aan.

JE PROFIEL

 • Je hebt een bachelordiploma elektriciteit of elektromechanica (A1) of je hebt een gelijkwaardige beroepservaring. 
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een technische dienst.  
 • Je hebt ervaring met elektriciteitsinstallaties en/of de LS-/HS-netten of met de inbedrijfstelling van die installaties.
 • Je hebt een zeer uitgebreide kennis en een uitstekend begrip van de elektrische verschijnselen.
 • Je kan zowel in het Nederlands als in het Frans communiceren.
 • Je focust je op het voorkomen van risico's en het verbeteren van de kwaliteit.
 • Kerncompetenties: nauwkeurigheid, schriftelijk en verbaal communicatief, analyse, organisatie, goed leervermogen, assertief, grote overtuigingskracht en samenwerking. 

ONS AANBOD 

 • Een zinvolle job, ten dienste van de stad en haar inwoners.  
 • Een degelijke, voldoening gevende opleiding, plus doorgroeimogelijkheden.  
 • Een activiteitensector in constante evolutie.  
 • Een dynamische werkomgeving in het hart van Brussel waar de veiligheid van iedereen,  medewerkers en inwoners, centraal staat.   
 • Een voordelig loonpakket en pakket extralegale voordelen (33 vakantiedagen,  maaltijdcheques, verzekeringen zoals gezondheidszorgen, hospitalisatie en pensioen, 30%  vermindering op de energiefactuur …).  

  
Kun je je vinden in deze functiebeschrijving en heb jij ook zin om je ten dienste te stellen van de Brusselaars?  
Aarzel dan niet en solliciteer bij Sibelga! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat voortdurend evolueert met het oog op nieuwe technologieën, dat zich bekommert om het milieu en geeft om al zijn medewerkers.  
 

Contract:
Onbepaalde duur